Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding


Heeft u plannen om een woning te kopen?

Wanneer u een woning gezien heeft bij een andere makelaar, kunt u natuurlijk zelf de woning bekijken en over de prijs onderhandelen. Maar is dit wel zo verstandig? Betaalt u uiteindelijk niet te veel voor de woning? Hoe is de bouwkundige staat van de woning? Let u ook op verborgen gebreken? Functioneert de Vereniging van Eigenaren wel naar behoren? Waar moet ik nog meer opletten? Zomaar een aantal vragen waar u ongetwijfeld mee te maken krijgt.

Schakel daarom Woongoed Makelaars in bij de grootste aankoop in uw leven en bespaar o.a. duizenden euro’s op uw aankoopprijs. Wij begeleiden u vanaf de eerste bezichtiging tot aan het tekenen van de akte bij de notaris.

Ons advies:
Zodra u uw droomhuis gevonden heeft, schakelt u ons in. Wij gaan dan samen met u de woning bezichtigen, inspecteren en op de juiste waarde taxeren. Daarbij letten wij op talloze punten. Uiteraard voeren wij de onderhandelingen voor u en kopen de woning zo goedkoop mogelijk voor u aan. Wij nemen op kantoor de koopovereenkomst met u door en begeleiden u in het traject naar de notaris. Voordat we bij de notaris de akte ondertekenen, zullen we eerst gezamenlijk de woning nogmaals bezichtigen, controle we of de woning wordt opgeleverd zoals overeengekomen en noteren we energie standen. Zo kunt u met een gerust hart uw handtekening zetten.
  • Bij Woongoed Makelaars staat U centraal.
  • Volledige aankoopbegeleiding voor een vaste courtage van € 1.695,- inclusief B.T.W. 
  • Onze dienstverlening is op basis van No cure No pay.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn uw aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Krimperwaard, Zuidplas, Schiedam en Vlaardingen.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring