Mijn favorieten


Verkoop uw woning (verzilver de overwaarde) en huur uw woning direct weer terug.

Vele ouderen zitten ermee in hun maag; ze hebben flink wat vermogen, maar dat zit vooral in hun huis en verhuizen willen ze liever niet. Toch willen ze graag de waarde van de woning verzilveren.

Woongoed Makelaars biedt u de mogelijkheid om uw woning te verkopen en deze vervolgens weer terug te huren. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de waarde van de woning. De koopsom van de woning ontvangt u gewoon op uw eigen bankrekening; vanaf dat moment bent u huurder en betaald u maandelijks huur. Het onderhoud van de woning zal vanaf het moment dat de woning bij de notaris is gepasseerd voor rekening zijn de verhuurder. De huur periode is voor onbepaalde tijd. U kunt gewoon zorgeloos blijven wonen, terwijl u de opbrengst van de woning volledig tot uw beschikking heeft.

 

Wat voordelen op een rijtje

  • 100% zekerheid van de verkoop van de woning.
  • U kunt direct beschikken over vrijgekomen kapitaal.
  • U blijft wonen in uw eigen vertrouwde huis, onbezorgd en net zo lang als u daar zelf wilt blijven wonen.
  • Geen zorgen over onderhoud of waardevermindering van uw woning.
  • U bespaart aanzienlijk op jaarlijks terugkerende lasten zoals onroerend zaakbelasting en opstalverzekering.
  • Geen eigenwoningforfait meer.
  • De verkoop in deze vorm is zeer discreet; u hoeft er niet mee op internet en u weet direct wie in de toekomst uw verhuurder is.
  • Geen onnodige bezoeken van mogelijke kopers, geen reclame borden in de tuin en ook geen onzekerheid omtrent de verkoop.
  • Alles wordt notarieel vastgelegd.
  • En het belangrijkste: U heeft geld in handen; waarmee u kunt doen wat u wilt!

 

Onze aanpak?

De aanpak van Woongoed Makelaars is duidelijk, zeker en goed. Wij komen vrijblijvend (gratis) bij u langs en taxeren de woning. Ter plaatse bespreken wij uw wensen en brengen wij een bod uit op de woning. De hoogte van de huurprijs wordt besproken, en er wordt natuurlijk gelet op de haalbaarheid om dit te bekostigen. Wordt er een overeenstemming bereikt, dan regelen wij de afwikkeling met de notaris. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf. U krijgt het netto verkoop bedrag direct in handen.
 

Bent u geïnteresseerd?

Vul dan het aanmeldformulier in of bel naar ons kantoor 010-2580919 Het aanmelden van uw woning is geheel vrijblijvend & kosteloos en aan de hand van deze aanvraag nemen wij de woning in behandeling.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring